Un adolescent a murit electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un vagon pentru a-şi face un selfie

Un adolescent de 16 ani care s-a urcat pe un tren, duminică seară, cel mai probabil pentru a-şi face un selfie, a murit electrocutat, în Gara Focşani. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea fac cercetări în acest caz.

Duminică seară, poliţiştii de la Transporturi Feroviare Vrancea au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că, în Gara Focşani, un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren.

Acolo s-au deplasat poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi un echipaj al SAJ Vrancea.

Din primele informaţii, trupul adolescentului se află pe vagon, fiind aşteptaţi reprezentanţii CFR pentru a scoate linia de sub tensiune şi a se putea interveni.

De asemenea, primele date arată că el este din judeţul Vrancea.

Poliţiştii au stabilit că minorul s-ar fi urcat pe pasarela nefuncţională care traversează liniile din staţie, cu intenţia de a coborî pe vagon. Cel mai probabil el ar fi vrut să îşi facă un selfie pe ganitura de tren.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adolescent electrocutatgara focsaniselfie pe vagon
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes