Un bărbat a fost atacat cu cuţitul, pe o stradă din Braşov. Agresorul, neidentificat

Poliţiştii din Braşov desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a unei persoane care, miercuri seară, a ameninţat şi a atacat cu un cuţit un bărbat, pe stradă, cerându-i acestuia cheile de la autoturism. Fiindcă nu a reuşit să obţină ce dorea, atacatorul a încercat să îl rănească pe bărbat şi, întrucât a eşuat, a aruncat cuţitul şi a fugit.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Investigaţii Criminale efectuează la acest moment cercetări într-o cauză penală după ce, în această seară, pe o stradă din municipiul Braşov, un bărbat ar fi fost agresat de către o persoană, care i-ar fi cerut cheile de la autoturism. Întrucât deţinătorul autovehiculului a refuzat acest lucru, bărbatul a încercat să îi provoace leziuni cu un cuţit, pe care l-a abandonat la locul incidentului şi a fugit într-o zonă necunoscută”, anunţă, miercuri seară, reprezentanţii Poliţiei Braşov.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac investigaţii pentru identificarea persoanei agresoare, dar şi pentru lămurirea împrejurărilor în care au avut loc incidentele reclamate, ancheta fiind desfăşurată sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atacat cu cutitulbarbat atacat
redactia

Alte stiri de interes