Un bărbat a fost împușcat pe stradă, într-o localitate de lângă București

Un bărbat a fost împușcat, vineri, pe o stradă din Popești-Leordeni.

Potrivit Poliției Ilfov, vineri seara s-a prezentat la un spital din București un bărbat care a afirmat că, în timp ce se afla în Popești-Leordeni, pe str. Amurgului, împreună cu iubita sa, a simțit o durere în frunte, dar a crezut că o piatră a sărit de la roata unei mașini.

După examinare, medicii au scos o bilă din plastic de mici dimensiuni de culoare albă „ce poate proveni de la un pistol tip airsoft”.

Bărbatul rănit le-a spus polițiștilor că incidentul s-a întâmplat ieri seară în localitatea Popești-Leordeni, de lângă București. În momentul în care acesta se afla pe stradă a fost lovit de un obiect. Inițial a crezut că era vorba despre o piatră care ar fi fost aruncată de roata unei mașini.

În momentul când a ajuns la spital, medicii i-au spus că de fapt obiectul este o bilă de plastic, folosită la pistoale airsoft.

Poliția Ilfov caută acum persoana care ar fi putut să tragă cu arma de tip airsoft. Oamenii legii au ridicat imaginile de la camerele de supraveghere din zonă. Bărbatul nu este grav rănit, deși a fost împușcat în frunte.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

airsoftbarbat impuscatbila airsoftimpuscat popesti leordeni
redactia

Alte stiri de interes