Un bărbat care a lovit angajata unei săli de jocuri, încercând să-i sustragă bani, arestat la domiciliu – VIDEO

Un bărbat de 36 de ani care a lovit angajata unei săli de jocuri şi a încercat să-i fure o sumă de bani a fost plasat în arest la domiciliu.

”La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reţinut un bărbat în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, în fapt, la data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri, din Sectorul 3, un bărbat i-ar fi cerut unei angajate să îi schimbe o sumă de bani, iar în momentul în care aceasta a scos banii, ar fi lovit-o cu pumnul, moment în care ar fi încercat să îi smulgă banii din mână, dar nu a reuşit.  

”În urma verificărilor demarate, bărbatul a fost depistat, în cursul aceleaşi zile şi a fost condus la sediul secţiei. Faţă de bărbat s-a dispus măsura reţinerii, ulterior fiind arestat la domiciliu”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. 

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac sala de jocurifurt sala jocurisala jocuri
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes