Magazin

Un bărbat deghizat în Hulk a distrus steaua lui Donald Trump de la Hollywood

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles a fost din nou vandalizată. Potrivit mass-media americane, suspectul purta costumul lui Hulk, supereroul din universul Marvel cunoscut pentru forţa sa incredibilă.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă şi bărbatul a folosit un tânăcop, potrivit Los Angeles Times, citat de news.ro.

Distrugerea stelei a avut loc la câteva ore după anunţă că preşedintele Donald Trump şi soţia sa Melania au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

„Orice stea vandalizată sau distrusă, indiferent cui aparţine, va fi înlocuită de Hollywood Historic Trust, o organizaţie caritabilă şi nepartizană”, a declarat într-un comunicat Rana Ghadban, preşedinte al Hollywood Chamber of Commerce, înainte de a adăuga: „Democraţia noastră este bazată pe respectare legilor. Oamenii pot face diferenţa votând şi nu distrugând bunul public”.

De la inaugurarea sa în 2007, steaua lui Trump a fost deja vandalizată de mai multe ori. În septembrie 2015, steaua a fost acoperită cu un mare X galben. În octombrie 2016, un bărbat a distrus cu ciocanul literele numelui Trump. În iulie 2018, cu un târnăcop un alt individ a demolat steaua preşedintelui.

Alte știri de interes

Orionidele, stele căzătoare din constelaţia Orion, vor putea fi observate între 20 şi 22 octombrie

Mihnea Tudor

James Redford, fiul lui Robert Redford, a murit

Mihnea Tudor

Pisică uriașă, de 37 de metri, veche de 2.000 de ani, descoperită în Nazca, Peru

Mihnea Tudor

Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni – Vom avea parte și de soare, dar și de zile de frig

Mihnea Tudor

Numere câștigătoare LOTO duminică 18 octombrie 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 19-25 octombrie 2020. Cadouri pentru nativii unei zodii și mari schimbări pentru o altă zodie

Mihnea Tudor

Un senator brazilian, prins cu bani ascunşi între fese

Saghin Cristian

Conchata Ferrell – Berta din serialul Doi bărbați și jumătate – a murit

Mihnea Tudor

Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19: Țara asta i-a venit “de hac”!

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »