Un bărbat, în arest la domiciliu, a cerut să fie încarcerat pentru că nu o mai suportă pe soţia sa

Un bărbat în arest la domiciliu în Italia s-a prezentat la poliţie şi a cerut să fie încarcerat, el spunând că nu suportă viaţa acasă împreună cu soţia sa, informează AFP.

Carabinierii din Tivoli au anunţat că albanezul în vârstă de 30 de ani, care locuieşte în Guidonia Montecelio, “nu mai putea suporta convieţuirea forţată cu soţia sa”.

“Exasperat de situaţie, el a preferat să fugă, prezentându-se spontan la Carabinieri pentru a le cere să îşi inpăşească sentinţa dincolo de gratii”, au precizat carabinierii.

Potrivit căpitanului Francesco Giacomo Ferrante, bărbatul era în arest la domiciliu pentru infracţiuni legate de droguri şi mai avea câţiva ani de ispăşit.

“Era acasă cu soţia şi cu familia. Nu pleca nicăieti. A spus: ‘Ascultaţi-mă, viaţa mea de acasă a ajuns un iad, nu mai suport, vreau să merg la închisoare”, a precizat Ferrante.

Bărbatul a fost arestat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu şi autorităţile judiciare au orrdinat transferul său la închisoare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arest la domiciliu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes