Un bărbat își ținea sechestrate nevasta și soacra. Femeile au fost eliberate de polițiști

Un bărbat își ținea sechestrate nevasta și soacra. Femeile au fost eliberate de polițiști
Un bărbat își ținea sechestrate nevasta și soacra. Femeile au fost eliberate de polițiști

Poliţiştii doljeni, din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, au intervenit, duminică seara, într-un apartament din Craiova, în care un bărbat îşi ţinea închise soţia şi soacra. Polițiștii au reușit să pătrundă în locuința aflată la etajul 1 al unui bloc, folosindu-se de o scară, şi l-au imobilizat pe bărbat.

“La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei  sale să iasă afară. La faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj precum şi un echipaj din cadrul ISU Dolj. Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes iar persoanele implicate nu au suferit vătamari corporale. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Dolj. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 5 spre 6 iunie, bărbatul respectiv le-a agresat fizic pe cele două femei. Acestea s-au opus emiterii unui ordin de restricţie provizoriu în cazul bărbatului.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate şi violenţă în familie. 

De asemenea, în cursul nopţii trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, rămânând internat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barbat audiat craiova le a eliberat politia dolj un barbat tinea inchise sotia si soacra
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes