Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6. A fost luat de ambulanță după ce s-a certat cu polițiștii

Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc din București, vineri după amiaza. Bărbatul avea antecedente penale și terorizase vecinii în mod repetat. Inițial, locatarii unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei au sunat la 112 și au anunțat că un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului și provoacă distrugeri.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13. Atunci când i-a văzut, individul, aflat într-o stare de tulburare și având asupra lui două obiecte metalice lungi, a început să îi amenințe.

A fugit apoi în apartament, a închis ușa și a ieșit pe balcon. În câteva momente, bărbatul a sărit de la etajul șase și a aterizat pe o mașină, supraviețuind miraculos.

Deși avea o fractură deschisă la picior, individul a refuzat ajutorul medicilor și a fost nevoie de mai mulți polițiști ca să îl imobilizeze deoarece era violent. În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes