Sanatate

Un bebeluş de numai 24 de zile s-a vindecat de coronavirus, în Arad

Bebeluş de 24 de zile, vindecat de COVID-19, în Arad
Bebeluş de 24 de zile, vindecat de COVID-19, în Arad

Un bebeluş, care avea doar 9 zile la momentul confirmării, este cel mai tânăr pacient infectat cu virusul SARS-CoV-2 din judeţul Arad. Vineri, când a împlinit 24 de zile de viaţă, el a fost externat din spital, fiind vindecat.

„Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad – infectat cu virusul SARS CoV-2 – a fost externat în urmă cu câteva minute de pe Compartimentul de Boli Infecţioase Copii! Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile! Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă! Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii precum şi întregii echipe medicale, iar pacienţilor le dorim multă sănătate!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad.

De la începutul pandemiei de coronavirus, 3.091 de persoane au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 în judeţul Arad, dintre care 51 în ultima zi, iar 173 de bolnavi au decedat.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Novavax vrea să-și autorizeze vaccinul anti-COVID în Marea Britanie și SUA

Daniela Arnăutu

De ce nu fac medicii de familie progrămări pentru vaccinare? Explicația oficială a refuzului, dată de Federația Națională

Gloria Pascu

Doctor Musta se plânge de avalanșa cazurilor de coronavirus: “De fiecare dată când ne relaxăm se constată revigorarea infecţiei”

Daniela Arnăutu

Beatrice Mahler crede că valul 3 a început și în România: Pacienții de la ATI sunt mai tineri decât cei de anul trecut

Gloria Pascu

2.096 cazuri noi de COVID și 53 de decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

Daniela Arnăutu

Gheorghiţă: Lista de aşteptare va fi disponibilă pe platformă din martie. Se poate înscrie oricine

Mircea Furdu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »