Un camion a intrat cu viteză într-o curte și a spulberat o fețiță de trei ani

Victima se juca împreună cu bunica sa, când un camion a intrat în viteză în curtea casei, aducând nenorocirea. Potrivit anchetatorilor sosiți la fața locului au constatat că șoferul camionului a pierdut controlul volanului.

Nici șoferul TIR-ului nu a avut vreo șansă de supraviețuire, fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul camionului circula cu viteză și a pierdut controlul mastodontului după ce încărcătura a început să se clatine într-o curbă, culminând cu momentul în care întreg containerul s-a desprins de pe TIR și a căzut pe partea stângă, conform B1 Tv.

Practic, șoferul unui camion de mare tonaj care cobora Dealul Repedea prin zona Bucium a rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului. A distrus două garduri și a traversat o curte, unde a omorât fetița de trei ani. Camionul s-a oprit în casa din curtea alăturată, unde și șoferul și-a găsit sfârșitul.

Fețița a fost strivită de TIR, murind pe loc. Bunica copilei a suferit răni minore și a refuzat transportul la spital. Șoferul avea vârsta de 55 de ani iar autovehiculul era înmatriculat în Constanța.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au declarat că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Această tragedie nu este sinculară. În luna aprilie a acestui an, a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 19, în județul Satu Mare.

Șoferul (cetățean sârb) unui autotren a adormit la volan, a ieșit cu ansamblul de pe partea carosabilă și a spulberat cu capul TIR-ului un gard, după care s-a oprit într-o casă aflată pe marginea drumului.

Norocul a făcut ca nimeni să nu fie pe trotuar, în zonă, la acea oră. În caz contrar am fi vorbit despre cel puțin o victimă, potrivit b1.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident bucium iasi accident camion fetita 3 ani camion bucium iasi camion iasi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes