Eveniment

Un camion a intrat cu viteză într-o curte și a spulberat o fețiță de trei ani

Victima se juca împreună cu bunica sa, când un camion a intrat în viteză în curtea casei, aducând nenorocirea. Potrivit anchetatorilor sosiți la fața locului au constatat că șoferul camionului a pierdut controlul volanului.

Nici șoferul TIR-ului nu a avut vreo șansă de supraviețuire, fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul camionului circula cu viteză și a pierdut controlul mastodontului după ce încărcătura a început să se clatine într-o curbă, culminând cu momentul în care întreg containerul s-a desprins de pe TIR și a căzut pe partea stângă, conform B1 Tv.

Practic, șoferul unui camion de mare tonaj care cobora Dealul Repedea prin zona Bucium a rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului. A distrus două garduri și a traversat o curte, unde a omorât fetița de trei ani. Camionul s-a oprit în casa din curtea alăturată, unde și șoferul și-a găsit sfârșitul.

Fețița a fost strivită de TIR, murind pe loc. Bunica copilei a suferit răni minore și a refuzat transportul la spital. Șoferul avea vârsta de 55 de ani iar autovehiculul era înmatriculat în Constanța.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au declarat că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Această tragedie nu este sinculară. În luna aprilie a acestui an, a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 19, în județul Satu Mare.

Șoferul (cetățean sârb) unui autotren a adormit la volan, a ieșit cu ansamblul de pe partea carosabilă și a spulberat cu capul TIR-ului un gard, după care s-a oprit într-o casă aflată pe marginea drumului.

Norocul a făcut ca nimeni să nu fie pe trotuar, în zonă, la acea oră. În caz contrar am fi vorbit despre cel puțin o victimă, potrivit b1.ro

Alte știri de interes

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Trenuri deraiate pe două rute, în aceeași zi. Traficul feroviar blocat

Mihnea Tudor

Jandarmii au recuperat patru turişti, printre care şi doi copii, care s-au rătăcit în zona Lacului Sfânta Ana

Mihnea Tudor

A murit tatăl Mădălinei Manole, de Covid-19

Mihnea Tudor

Iohannis: Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică. E regretabil că PSD nu a înţeles nimic de aici şi continuă să dea impresia că s-ar fi putut mai mult

Mihnea Tudor

Cum au acționat cei care au aruncat în aer bancomatele de la Otopeni. Poliția are un cerc de suspecți

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »