Un hoț român a jefuit un bar, în Italia, iar apoi a făcut un gest care i-a înmărmurit pe polițiști

Un român a reușit să-i uimească pe carabinierii italieni prin modul inedit în care a încercat să jefuiască un bar. Joi noaptea, românul, în vârstă de 27 de ani, a mers în calitate de client în barul “Motor Café”, din Sarezzo, o localitate din provincia Brescia, relatează elivebrescia.tv.

La un moment dat, acesta l-a anunțat pe barman că merge la un bancomat să scoată bani pentru a-și achita consumația.

Doar că, românul și-a schimbat hainele și a revenit cu fața acoperită de o mască și cu un cuțit de bucătărie în mână, hotărât să dea lovitura. A reușit să fure o sumă mică de bani și bilete de loterie răzuibile în valoare de 600 de euro.

Apoi a dispărut, s-a schimbat la loc și a intrat din nou în bar și a continuat să bea băutura pe care a comandat-o . Un martor și camerele de supraveghere l-au dat de gol. Alertați între timp de patron, care a sunat la 112, care locuiește deasupra barului, polițiștii au sosit repede la fața locului și l-au reținut pe român. În apropierea barului au fost găsite biletele furate și o geantă în care se aflau banii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a jefuit un barbar jefuit bresciaroman in italia
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes