Un lider PSD și-a pierdut viața. Încă o persoană a murit și alte două sunt în stare gravă la spital

Un accident teribil a avut loc miercuri seară pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat
Un accident teribil a avut loc miercuri seară pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat

Un accident teribil a avut loc miercuri seară pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat și alte trei au fost rănite după două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Potrivit primelor informații, se pare că incidentul s-a petrecut din cauza carosabilului umed, spune IPJ Vrancea. O mașină care mergea de la Focşani către Boloteşti, a ajuns în curbă și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară plină cu lemne.

Autoturismul care se deplasa dinspre Focșani către Bolotești nu a respectat limita de viteză, a ajuns în curbă și pentru că a pierdut controlul volanului a intrat pe contrasens. Primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autocamion încărcat cu lemne.

În urma impactului dintre autoturism și autoutilitară, maşina încărcată cu lemne s-a răsturnat în afara şoselei, în timp ce autoturismul a fost distrus.

După ce auotoritățile au încheiat ancheta, acestea au descoperit decesul unei persoane din autoturism şi al şoferului camionului, dar şi rănirea gravă a altor 2 persoane şi rănirea uşoară a alteia.

Una dintre persoanele care au murit este primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, care se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autocamionul încărcat cu lemne.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident bolotestiaccident vranceaprimar psd mort
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes