Social

Un lider PSD și-a pierdut viața. Încă o persoană a murit și alte două sunt în stare gravă la spital

Un accident teribil a avut loc miercuri seară pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat
Un accident teribil a avut loc miercuri seară pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat

Un accident teribil a avut loc miercuri seară pe DN 2 D, între Focșani și Bolotești. Două persoane, printre care și primarul comunei Câmpuri din Vrancea, au decedat și alte trei au fost rănite după două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Potrivit primelor informații, se pare că incidentul s-a petrecut din cauza carosabilului umed, spune IPJ Vrancea. O mașină care mergea de la Focşani către Boloteşti, a ajuns în curbă și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară plină cu lemne.

Autoturismul care se deplasa dinspre Focșani către Bolotești nu a respectat limita de viteză, a ajuns în curbă și pentru că a pierdut controlul volanului a intrat pe contrasens. Primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autocamion încărcat cu lemne.

În urma impactului dintre autoturism și autoutilitară, maşina încărcată cu lemne s-a răsturnat în afara şoselei, în timp ce autoturismul a fost distrus.

După ce auotoritățile au încheiat ancheta, acestea au descoperit decesul unei persoane din autoturism şi al şoferului camionului, dar şi rănirea gravă a altor 2 persoane şi rănirea uşoară a alteia.

Una dintre persoanele care au murit este primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, care se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autocamionul încărcat cu lemne.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Bărbat mort de doi ani, amendat de Poliția Locală pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere

Daniela Arnăutu

Turcan aruncă bomba: Există salarii unde sporurile merg până la 85%

Daniela Arnăutu

ANSVSA dă o veste alarmantă: Avem 443 de focare de pestă porcină

Daniela Arnăutu

Minerii din Valea Jiului îşi primesc miercuri salariile restante: Suma totală este de 9 milioane lei

Daniela Arnăutu

Hunedoara: Minerii blocaţi în subteran ies la suprafaţă

Mihnea Tudor

Ministerul Mediului, despre agresarea puilor de urs: Bărbații care i-au aruncat în zăpadă sunt lucrători silvici în Harghita și riscă închisoare sau amendă

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »