Un parapantist a aterizat pe fire de electricitate și a fost nevoie de intervenția SMURD-ului

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost implicat, vineri, într-un accident cu parapanta, intre Şiria şi Ghioroc, în judeţul Arad, după ce la aterizare s-a agăţat de firele de electricitate ale trenului. Acolo a intervenit elicopterul SMURD care l-a preluat pe parapantist şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Arad.

“Un accident în care a fost implicat un parapantist a avut loc între localităţile Şiria şi Ghioroc, în judeţul Arad. Un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a agăţat de firele de transport energie electrică, la şase-şapte metri de pământ. Un şofer l-a observat şi a sunat la numărul de urgenţă 112”, a declarat, pentru News.ro, Gheorghe Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

La locul accidentului a sosit imediat elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, în stare de conştienţă, însă cu răni. Medicii urmează să îl evalueze medical şi să îi ofere tratamentul necesar.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

parapanta agatata linii electrice parapantist cazut siria
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes