Un parlamentar indian susține că… urina de vacă previne infectarea cu COVID – FOTO

Un parlamentar indian susține că... urina de vacă previne infectarea cu COVID
Un parlamentar indian susține că... urina de vacă previne infectarea cu COVID

În timp ce India este covârșită și nu mai face față numărului uriaș de infectări cu COVID, deputatul Surendra Singh, din partidul The Bharatiya Janata, s-a filmat, și a postat pe internet o înregistrare în care bea urină de vacă, despre care el susține că lecuiește multe boli, inclusiv infecția cu COVID, potrivit Daily Star.

Parlamentarul indian susține, în filmare, că leacul se prepară rapid, prin amestecarea câtorva măsuri de măsuri de urină de vacă cu apă. El susține că administrarea băuturii trebuie făcută dimineața, pe stomacul gol și îi sfătuiește pe oameni să nu mănânce sau să bea nimic după, timp de 30 de minute.

Mai mult, parlamentarul indian e și foarte “rigorus” și îi sfătuiește ce cetățeni să nu cumpere orice urină de vacă, ci numai de la vaca Patanjali. Produsul este disponibil în formă lichidă sau capsule, care sunt mai ușor de înghițit. Producătorii leacului susțin că acesta elimină toxinele din corp și reprezintă un tratament eficient pentru obezitate, diabet sau chiar cancer, precum și pentru afecțiuni ale rinichilor și ficatului.

Deputatul Surendra Singh spune că are încredere în știință mai mult sau mai puțin, dar are „încredere completă” în urina de vacă.

Sâmbătă, India a ajuns la un record negativ de 4.187 de decese provocate de COVID-19 și mai bine de 400.000 de noi infectări. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bea urina vaca leac covid parlamentar indian
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes