Un patron din Liga 1 vrea să renunțe la echipă: ”Aș da clubul GRATIS”

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, marţi seară, la Digisport, că se gândeşte să renunţe la echipă, apreciind că “aerul din fotbalul românesc nu e deloc respirabil pentru el”.

“Vreau să plec, aerul din fotbalul românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Fotbalul este al specialiştilor, nu al patronilor. Eu fac fotbal din responsabilitate socială. Federaţia şi Liga au o responsabilitate enormă. Vreau să plec pentru că fotbalul românesc nu produce nimic, e plin doar de angoase, de energii negative. Nu producem spectacol, mai mult mimăm fotbalul, greşeli mari de arbitraj, patroni excentrici. Doar mă enervează, mă scoate din toate circuitele mele. Voi găsi o soluţie să nu distrug cumva clubul ăsta”, a declarat Iftime.

El a spus că ar da clubul gratis. “În momentul ăsta l-aş da şi aş pleca rapid. Nu vreau bani, vreau să vină cineva la fotbal măcar trei ani să-l ţină. Suntem cu salariile la zi, nu avem litigii“.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fc botosanipatron liga 1valeriu iftimievanzare club liga 1
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes