Un primar băut a făcut pe mortul pentru a scăpa de arest

Numărul de decese COVID-19 se dublează în Peru la fiecare două săptămâni, țară extrem de afectată de pandemie. Regulile impuse de autortiăți sunt extrem de drastice, în încercarea de a stopa răspândirea virusului. Uneori, însă, acestea sunt încălcate chiar de către cei care le ordonă. Este și cazul unui primar dintr-un oraș peruan.

Edilul a ieșit la băut cu prietenii, știind că nu sunt permise adunările. Când agenții poliției naționale au venit în control, acesta a încercat să scape făcând pe mortul, scrie Insider News.

Povestea primarului-mort de Covid-19

Primarul orașului Tantara, Jaime Ronaldo Urbina Torres, a ieșit la băut cu prietenii, când agenții poliției naționale au venit în control. A încercat să se ascundă într-un sicriu, astfel încât poliția a crezut, în primă fază, că este mort din cauza Covid-19. Şi prietenii lui au procedat la fel.

Numai că „trucul” primarului nu a ținut foarte mult, ulterior el fiind arestat și acuzat de încălcarea regulilor de distanțare socială. Poliția a locală a publicat poza cu primarul într-un sicriu deschis, cu o mască pe față.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

covidperuprimar mort
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes