Magazin

Un senator brazilian, prins cu bani ascunşi între fese

Senatorul brazilian Chico Rodrigues a fost prins de poliţie, într-o descindere, cu bani ascunşi între fese, în cadrul unei anchete cu privire la abuzuri de fonduri destinate covid-19, declară o sursă la curent cu dosarul pentru Reuters.

Rodrigues reprezintă în Senat statul Roraima (nord). El a fost ales adjunct al liderului agendei administraţiei preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, care a ajuns preşedinte făcându-şi campanie împotriva corupţiei guvernelor anterioare.

Senatorul a fost suspendat joi din Camera superioară a Parlamentului brazilian – pe operioadă de 90 de zile – că către judecătorul Curţii Supreme Luís Roberto Barroso, care a subliniat că Senatul poate decide permanentizarea măsurii.

”Echipa de poliţie deţine o înregistrare video a unei a doua percheziţii corporale”, a scris în hotărâre Barroso. ”Având vedere, în acest caz, felul în care senatorul Chico Rodrigues a ascuns banii – destul de adânc în lenjeria intimă – eu n-aş folosi imaginile în acest raport, pentru a nu crea o jenă şi mai mare”, scrie el, citat de news.ro.

Rodrigues a confirmat într-un comunicat că i-a fost percheziţionată casa miercuri, însă fără să dea detalii. El neagă orice faptă reprobabilă şi subliniază că a fost ”curat” în cei 30 de carieră politică.

Contactat de Reuters, biroul său nu a comentat imediat cu privire la găsirea banilor în pantalonii sentaorului, o informaţie amplu mediatizată pe surse de către presa braziliană. Poliţia braziliană a refuzat să comenteze, invocând confidenţialitatea anchetei.

Bolsonaro a subliniat joi că operaţiunile poliţiei sunt dovada faptului că Guvernul său luptă împotriva corupţiei. ”Nu există corupţie în Guvernul meu, iar noi luptăm împotriva corupţiei, orinde s-ar afla”, a declarat el la sediul preşedinţiei.

Alte știri de interes

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 – 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii

Gloria Pascu

Sean Connery a murit. Cel mai iubit James Bond s-a stins la 90 de ani

Mihnea Tudor

Pierre Marcolini, ciocolatier belgian, cel mai bun cofetar din lume

Saghin Cristian

Lacul Nuntaşi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării are din nou apă

Gloria Pascu

1,3 miliarde de dolari pentru fiecare pământean. O nouă descoperire NASA

Mihnea Tudor

Florin Piersic Jr. se alătură vocilor Pro TV

Mihnea Tudor

Reporter MUȘCAT de nas, în timpul unui LIVE. VIDEO

Saghin Cristian

Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Urgențe

Gloria Pascu

VIDEO – Haită de lupi în libertate, în pădurile Neamțului

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »