Un șoarece a fost filmat într-un salon din Spitalul Şimleu Silvaniei. Unitatea, amendată imediat de către DSP – VIDEO

Un şoarece a fost filmat într-un salon al Secţiei Pediatrie a Spitalului Şimleu Silvaniei, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare. Unitatea medicală a fost amendată cu 5.000 de lei de către Direcţia de Sănătate Publică Sălaj.

Un şoarece a fost filmat într-un salon al Spitalului Şimleu Silvaniei, iar bărbatul care a suprins imaginile le-a postat pe Facebook, în grupul Şimleu Silvaniei-social.  

”Spitalul Şimleu. Şoareci de ultimă generaţie! Şi fără test Covid sau mască!”, a scris bărbatul pe Facebook, alături de imaginile cu şoarelele pe care precizează că l-a surprins în Secţia Pediatrie.  

Postarea a strâns numeroase comentarii critice.  

”Ruşine! Nici noptiera aia nu ar avea ce căuta la spital (eventual la fier vechi), dar chiar şoarece în salon nu îmi imaginam”, a scris o femeie.  

”Ăsta nu se mai poate numi spital de multi ani… din păcate!!!”, a scris o altă femeie.  

Potrivit monitoruldesalaj.ro, în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, DSP Sălaj a efectuat un control la unitatea medicală.  

”Menţionăm că la data contolului unitatea sanitară este într-un proces amplu de reabilitare, modenizare şi dotare, care cuprinde o aripă a spitalului, aceste spaţii fiind puse la dispoziţia constructorului. S-au delimitat spaţiile dezafectate de cele în care se efectuează servicii medicale.S-a constatat că în spaţiile dezafectate din zona de şantier, deratizarea s-a făcut superficial. În spaţiile medicale nu au fost identificate rozătoare sau urme ale prezenţei acestora”, a transmis DSP Sălaj.

Sursa citată a precizat că, pentru neconformităţile constatate unitatea sanitară a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei conform prevederilor HG 857/2011. 

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

soarece salon spital soarece spital simleu soricel spital spital simleul silvaniei
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes