Un şofer drogat a distrus 15 maşini în Iaşi, apoi a fugit. A fost prins de un alt șofer

Un şofer a lovit 15 maşini în Iaşi, după ce a condus pe o distanţă de câţiva kilometri, fiind prins de proprietarul unui autoturism avariat şi predat ulterior poliţiştilor. În urma analizelor medicale, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase droguri.

Şoferul s-a deplasat de la marginea municipiului către zona, la volanul unui autoturism Skoda, iar pe traseu a lovit nu mai puţin de 15 maşini.

Cele mai multe autoturisme, cinci la număr, au fost avariate în zona Gării din Iaşi. Aici şoferul şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului şi a încercat să fugă. El a fost prins de către unul dintre proprietarii maşinilor avariate, fiind apoi predat Poliţiei.

Şoferul a fost dus la o secţie de Poliţie din municipiu, opunând rezistenţă în momentul încătuşării.

Întrucât era agitat şi spunea că se simte rău, poliţiştii au chemat ambulanţa. În urma analizelor medicale s-a constatat că bărbatul ar fi consumat droguri.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând a se stabili atât cuantumul pagubelor, cât şi împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accidente iasi masini avariate iasi masini distruse iasi sofer drogat iasi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes