Un șofer recalcitrant a plecat cu polițistul agățat de mașină

Sâmbătă dimineața, un șofer care nu a vrut să se legitimeze în timpul unui control a plecat cu agentul de poliție de la Brigada Ruteră București agățat de mașină, pe Șoseaua Ștefan cel Mare.

Șoferul, în vârstă de 41 de ani, a fost înregistrat cu viteză peste limita admisă, conform măsurătorii cu aparatul radar. A refuzat să se legitimeze, agentul de poliție a încercat să-l scoată din mașină, moment în care șoferul a demarat cu polițistul agățat de autovehicul.

În urmărirea lor au pornit colegii de echipaj ai polițistului rutier. La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților conducătorul auto a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. Poliția a demarat cercetări în cazul său, pentru ultraj.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

luat de radarpolitiepolitist agatat de masina
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes