Un student medicinist din Iași, ucis de coronavirus la doar 20 de ani

Un student medicinist din Iași a decedat din cauza COVID-19 la vârsta de doar 20 de ani, a anunțat Societatea Studenților Mediciniști Iași (SSMI).

Potrivit SSMI, Alex Țandura era unul dintre cei mai activi voluntari de la Departamentul de Medicină de Urgență din cadrul Societății.

Tânărul era student la Asistență Medicală Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași.

Societatea Studenților Mediciniști Iași își exprimă într-o postare pe pagina de Facebook regretul pentru dispariția mult prea timpurie a colegului lor și transmite condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați:

„Societatea Studenților Mediciniști Iași este profund îndurerată, întrucât Alex Țandura, colegul nostru în vârstă de doar 20 ani, a pierdut astăzi lupta cu COVID-19 și a plecat prea devreme dintre noi.
Acesta era unul dintre cei mai activi voluntari ai Departamentului de Medicină de Urgență (U.P.U. – SMURD) din cadrul SSMI și student la Asistență Medicală Generală, UMF Iași.
Urăm sincere condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați și mult curaj pentru a înfrunta aceste momente!
Drum lin, Alex!”, este mesajul SSMI.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alex tandura a muritalex tandura covidalex tandura decesstudent alex tandura
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes