Un tigru de Sumatra s-a născut la o grădină zoologică – VIDEO. Specia este în pericol de dispariţie

Puiul de tigru de Sumatra, o femelă, a venit pe lume în timpul perioadei de izolare, pe 20 mai, în grădina zoologică din Wroclaw
Puiul de tigru de Sumatra, o femelă, a venit pe lume în timpul perioadei de izolare, pe 20 mai, în grădina zoologică din Wroclaw

Iubitorii de animale din întraeaga lume au primit o veste minunată, după ce o gradină zoologică din Polonia a anunțat nașterea unui pui de tigru de Sumatra. Aceasta este o specie în pericol critic de extincţie și s-a născut acum două luni, de fapt, la grădina zoologică din Polonia, au anunţat vineri responsabili ai acestui stabiliment.

Puiul de tigru de Sumatra, o femelă, a venit pe lume în timpul perioadei de izolare, pe 20 mai, în grădina zoologică din Wroclaw (sud-vestul Poloniei), dar vestea naşterii sale a fost făcută publică abia astăzi.

Pui de tigru de Sumatra

Mama puiului, Nuri, în vârstă de şapte ani, şi tatăl său, Tengah, care are 11 ani, fac parte dintr-un program global pentru salvarea acestei specii.

Reprezentanţii grădinii zoologice au invitat internauţii să-i ajute să găsească un nume pentru puiul de tigru.

”Vom fi fericiţi să-i găsim un nume cu sonorităţi asiatice, care să-i reflecte originea speciei”, a anunțat Radoslaw Ratajszczak, directorul grădinii zoo.

VIDEO pui de tigru de Sumatra

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

pui de tigrupui de tigru de sumatratigru de sumatratigru nascut la zoo
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes