Un TIR cu ciocolată s-a răsturnat în Suceava

Un TIR care transporta ciocolată s-a răsturnat pe partea carosabilă, sâmbătă, pe DN 2 Suceava – Siret, pe raza localităţii Grăniceşti, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit acestuia, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. În zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare.

TIR-ul plecase din Bucureşti cu destinaţia Ucraina. În localitatea suceveană Grăniceşti, şoferul a scăpat autotrenul de sub control şi s-a răsturnat. La fața locului au intervenit pompierii militari, echipaţi şi pentru descarcerare, însă nu a fost cazul. Şoferul a scăpat teafăr din accident.

„S-au solicitat utilaje pentru îndepărarea autotrenului și eliberarea în totalitate a traficului rutier. Tirul era încărcat cu dulciuri, respectiv cu ciocolată”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

El a mai precizat că traficul rutier a fost parţial blocat, în sensul că puteau circula vehiculele mici, pe o parte din bandă şi din acostament.

”Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime. Au intervenit colegii mei de la Garda de Intervenție Siret cu accesorii pentru descarcerare”, a mai declarat Alin Găleată.

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

tir ciocolatatir cu ciocolatatir cu ciocolata rasturnattir rasturnat suceava
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes