Un TIR cu porci s-a răsturnat pe DN 23A, în Vrancea. O persoană rănită

Un TIR care transporta porci s-a răsturnat, miercuri, pe DN 23A, în localitatea Milcovul, din judeţul Vrancea, şoferul fiind rănit şi transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, TIR-ul care s-a răsturnat în localitatea Milcovul era încărcat cu porci. La locului accidentului, s-au deplasat echipe de poliţişti, dar şi Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD şi o autospecială de stingere incendii.

Forţele de intervenţie care au ajuns la locul accidentului au constatat că şoferul TIR-ului a suferit un politraumatism cranian şi un traumatism la o mână, fiind preluat şi transportat la spital de ambulanţa SMURD, conform news.ro.

Proprietarul animalelor va trimite un alt autovehicul pentru a le prelua. Deocamdată, autorităţile nu au transmis dacă sunt şi animale care au murit în urma accidentului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident vrancea tir cu porci tir cu porci rasturnat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes