Social

Un turist a decedat după ce a căzut în gol peste 60 de metri, într-o râpă la Vârful Omu

Salvamontiştii din Buşteni au ajuns la locul în care un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut peste 60 de metri în gol din zona Vârful Omu şi anunţă că, din cauza complexităţii acţiunii de recuperare a cadavrului, acesta va fi extras luni din râpa în care se află întrucât acţiunea este foarte riscantă pe timp de noapte.

”Salvamontiştii din Buşteni au ajuns la locul accidentului, se va începe amenajarea amarajelor si împachetarea şi asigurarea victimei. Pentru că este târziu şi operaţiunea necesită multe ore de muncă, extragerea în condiţii de siguranţă nu poate continua pe timp de noapte” au transmis, duminică după amiază, reprezentanţii Salvamont Buşteni.

Operaţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit va fi reluată luni dimineaţă, iar salvatorii montani au solicitat inclusiv sprijinul unui elicopter.

Căzătură în gol de poeste 60 de metri

Un bărbat de aproximativ 57 de ani, care cobora de la Vârful Omu prin Creasta Bucşoiului a alunecat şi a căzut spre Valea Bucşoiului, la o diferenţă de nivel de aproximativ 60-70 de metri. Cei care îl însoţeau şi care au ajuns primii la el, au constatat că bărbatul nu are semne vitale.

„Este vorba despre un bărbat de aproximativ 56 – 57 de ani, care cobora de la Vârful Omu prin Creasta Bucşoiului. La un moment dat, de pe Vârfu Omu, de undeva a alunecat şi a căzut spre Valea Bucşoiului, aproximativ 60-70 de metri” au declarat, conform news.ro, reprezentanţi ai Salvamont Buşteni care intervin, duminică după amiază, la faţa locului.


Alte știri de interes

Pelerinaj de Sfântul Dumitru – anunțul Patriahiei Române. Programul liturgic

Gloria Pascu

Şeful Poliţiei din Centrul Vechi, detaşat. A refuzat să execute dispoziţii ilegale şi de a pune poliţia la picioarele unor patroni

Mihnea Tudor

Bilanț cutremurător făcut de IGSU: Sute de copii, victime ale incendiilor la locuinţe

Gloria Pascu

Tramvaiul 41 nu mai circulă timp de cinci zile

Mihnea Tudor

Radu Călin Cristea a murit

Mihnea Tudor

Un al doilea pacient cu Covid-19 s-a spânzurat la un spital din Sibiu

Gloria Pascu

Medicul coordonator UPU Fetești a murit de Covid

Gloria Pascu

Un chirurg cunoscut din Timişoara s-a sinucis

Mihnea Tudor

Cum se va desfășura campania electorală: Propuneri ale Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »