Un urs jucăuș, pe pârtia Subteleferic din Predeal. Toți schiorii au încremenit pe traseu – FOTO + VIDEO

Un urs şi-a făcut apariţia, marţi, pe pârtia Subteleferic din staţiunea Predeal, animalul fiind filmat de către turişti care la acel moment se aflau în telescaun și chiar de pe pârtie. Ursul a traversat pârtia şi a intrat pădure, iar jandarmii, ajunşi în câteva minute de la momentul la care au fost sesizaţi, nu l-au observat.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarm Judeţean Braşov, jandarmii au primit un apel 112, marţi, la ora 13:10, care semnala prezenţa unui urs pe pârtie, la Predeal.

”Apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi şi ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere (care să fie în pericol), iar ursul a traversat pârtia. Echipajul nostru a ajuns în aproximativ 2-3 minute la locul respectiv, erau în apropiere, la un eveniment sportiv. Colegii noştri nu au mai găsit ursul în locul respectiv şi au verificat împrejurimile, dar nu l-au observat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov, Ion Zaharia.

Acesta a precizat că jandarmii au sesizat instituţiile abilitate pentru relocarea animalului.

La sfârşitul lunii ianuarie, un urs a alergat un schior pe pârtie, tot la Predeal. Atunci animalul a fost capturat şi relocat într-o pădure din judeţul Bihor.

Filmarea cu ursul jucăuș pe pârtie AICI >>

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

subteleferic predeal urs jucaus urs jucaus predeal urs pe partie la predeal urs predeal
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes