Unde vedem la tv finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Chelsea Londra

Finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Chelsea Londra, care se va juca pe 29 mai, în Porto, va fi transmisă în direct, de la ora 22:00, pe Look Sport + şi Look 4K.

Manchester City va lupta pentru prima oară în ultimul act al celei mai importante competiţii fotbalistice intercluburi, în timp ce echipa londoneză deţine deja un trofeu UCL.

Este pentru a treia oară în istorie când în finala Champions League se întâlnesc două cluburi din Anglia.

Manchester City este antrenată de Pep Guardiola, tehnicianul care deţine recordurile pentru cele mai multe meciuri consecutive câştigate în La Liga, Bundesliga şi Premier League, proaspăt campion al Angliei.

Chelsea Londra este condusă de Thomas Tuchel, primul antrenor din istoria UEFA Champions League care ajunge în două finale consecutive cu echipe diferite.

Rivalitatea celor doi a început încă din Bundesliga, iar în ultimele două confruntări directe, în semifinalele FA Cup şi în Premier League, echipa antrenată de Tuchel a învins trupa lui Guardiola.

Finala va putea fi urmărită din tribune de fanii celor două echipe, 6.000 de suporteri de fiecare parte, autorităţile portugheze permiţând accesul spectatorilor pentru 33% din capacitatea stadionului Dragao din Porto.

Meciul trebuia să aibă loc iniţial la Istanbul, dar a fost mutat la Porto pentru că Turcia este pe lista roşie de restricţii de călătorie în contextul pandemiei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

finala champions leaguefinala champions league rezultatfinala liga campionilorfinala liga campionilor la tvFinala UEFA Champions Leaguemanchester city - chelsea londraunde vedem finala ligii campionilor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes