Ungaria, niciun deces în zece zile. Doar opt cazuri noi de infectare cu coronavirus

Astăzi au fost anunțate, în Ungaria, doar opt cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar în ultimele zece zile nu s-a mai înregistrat niciun deces. Trebuie menționat că numărul persoanelor aflate în izolare obligatorie la domiciliu a crescut semnificativ în țara respectivă după introducerea, la mijlocul acestei luni, a unei noi reglementari referitoare la cei care se întorc din state în care au fost înregistrate multe cazuri de contaminare.

Numărul persoanelor aflate în izolare obligatorie la domiciliu a crescut semnificativ în Ungaria după introducerea, la mijlocul acestei luni, a unei noi reglementari referitoare la cei care se întorc din state în care au fost înregistrate multe cazuri de contaminare. Emil Groza relatează de la Budapesta.

Conform datelor oficiale, în 15 iulie, în Ungaria, se aflau în izolare 2.979 de persoane, iar până astăzi numărul celor care trebuie să rămână în locuințe timp de 14 zile s-a ridicat la aproximativ 9.000.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

coronavirusul in ungaria decese ungaria situatia in ungaria
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes