UPDATE – UEFA: Eriksen a fost dus la spital şi a fost stabilizat

UEFA a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul danez Christian Eriksen, care s-a prăbuşit pe teren la meciul de la Euro-2020 cu Finlanda, a fost stabilizat şi este la spital.

UPDATE: Partida Danemarca – Finlanda, contând pentru grupa B a Campionatului European, s-a reluat, sâmbătă seară, la Copenhaga, la aproape două ore după ce danezul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren.

Federaţia daneză a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că Eriksen este conştient: “Christian Eriksen este conştient şi este la Righospitalet pentru investigaţii suplimentare”

Jucătorul danez Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de la Euro-2020.

Eriksen s-a prăbuşit în minutul 43, fără să fi fost lovit de un adversar, pe partea stângă a terenului.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 

Meciul a fost suspendat de UEFA.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes