Urmează o ședință importantă a Coaliţiei: Pe masa de discuții sunt măsurile de ajutorare a populaţiei. ”Trebuie mărită valoarea tichetelor de masă”, crede Ciolacu

Urmează o ședință importantă a Coaliţiei: Pe masa de discuții sunt măsurile de ajutorare a populaţiei. Sursa foto: stiripescurt.o
Urmează o ședință importantă a Coaliţiei: Pe masa de discuții sunt măsurile de ajutorare a populaţiei. Sursa foto: stiripescurt.o

Marcel Ciolacu a afirmat că în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD vor fi prezentate măsurile de sprijin pentru români. De asemenea, liderul PSD, a anunţat, luni, că măsurile pentru populaţie vor fi discutate marţi în şedinţa coaliţiei şi că unele au fost convenite deja cu premierul Nicolae Ciucă.

”Cum este nomal, le discutăm prima oară în interiorul partidului şi mai devreme am avut o discuţie telefonică cu prim-ministrul României şi o să avem o întâlnire în cursul zilei de mâine, pentru a stabili măsurile, fiindcă credem şi considerăm cu toţii, inclusiv prim-ministrul, că prioritatea numărul unu sunt măsurile pentru români”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mai afirmat că unele măsuri au fost deja convenite cu premierul. ”Am găsit anumite sume din banii europeni pentru a realoca sumele către vouchere pentru alimentele de bază, şi avem şi o valoare aproximativ 700 de milioane de euro”, a spus preşedintele PSD.

El a precizat valoarea voucherului se va conveni în coaliţie. ”Mergem în logica celor 50 de euro, la fiecare două luni”, a spus el.

Tichete pentru copii

Ciolacu a menţionat că vor fi şi tichetele pentru copii.

”Toate aceste lucruri le vom discuta în coaliţia de guvernare şi le vom hotărî” a mai declarat Ciolacu, precizând că sunt şi măsuri în zona economică, nu doar cea socială şi că ministrul de Finanţe va veni şi cu impactul bugetar pentru toate aceste propuneri.

Despre tichetele de masă, Ciolacu a spus că trebuie mărită valoarea nominală dar aşteaptă să vadă impactul acestei majorări. ”Aici aşteptăm să vedem de la domnul Câciu toate calculele”, a mai afirmat el.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marcel ciolacumasuri de sprijinsedinta coalitietichete de masavaloare voucherevouchere
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes