Ursula von der Leyen, la București, despre Schengen: Voi lucra neobosit pentru a găsi o soluţie anul viitor. Mesajul președintelui și premierului

Ursula von der Leyen, la București, despre Schengen: Voi lucra neobosit pentru a găsi o soluţie anul viitor
Ursula von der Leyen, la București, despre Schengen: Voi lucra neobosit pentru a găsi o soluţie anul viitor

Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit, sâmbătă, Ursulei von der Leyen pentru ajutorul acordat în chestiune a aderării la spaţiul Schengen, chiar dacă ”n-am ajuns încă la linia de sosire”. La rândul său, preşedintele Comisiei Europene a transmis că va lucra neobosit pentru a găsi o soluţie anul viitor.

UPDATE: Nicolae CIucă a mulţumit, într-un mesaj pe Twitter, pentru suportul continuu pe care preşedintele Comisiei Euriopene l-a arătat României în chestiunea aderării.

”Vom continua să lucrăm cu Comisia Europeană şi cu statele membre pentru a ne atinge obiectivul cât mai curând posibil”, a transmis premierul.

La rândul său, şi preşedintele Comisiei Europene a postat un mesaj pe Twitter în care ăşi reafirmă sprijinul pentru România.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră şi echipei dumneavoastră pentru tot sprijinul, şi a fost foarte mult, în ceea ce priveşte chestiunea Schengen. Din păcate, n-am ajuns încă la linia de sosire, dar sunt destul de optimist că vom avansa cu o viteză decentă şi ne bazăm cu toţii pe dumneavoastră şi pe Comisie în această privinţă”, a declatrat Klaus Iohannis, în întâîlnirea cu Ursula von der Leyen şi premierul Nicolae Ciucă.

Von der Leyen s-a adresat poporului român şi a transmis întreaga susţinere a Comisiei Europene pentru aderarea României la Schengen.

Ea a vorbit despre ”rezultatele uimitoare” pe care România le-a făcut în această direcţie.

”Voi lucra neobosit (…) pentru a găsit o soluţie cât mai curând posibil anul viitor”, a transmis preşedintele Comisiei Europene.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

romania schengenschengenursula la bucurestiUrsula von der Leyen
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes