US Open: Simona Halep – Elina Svitolina se joacă azi. Ora meciului

US Open: Simona Halep - Elina Svitolina se joacă azi. Ora meciului
US Open: Simona Halep - Elina Svitolina se joacă azi. Ora meciului

Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, va evolua, duminică, de la ora 19.00, cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, în optimile de finală ale US Open.

Partida va fi prima de pe Arthur Ashe Stadium.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de zece ori până acum, scorul fiind egal, 5-5. În ultima partidă, care a avut loc în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, din 2019, Svitolina s-a impus cu 7-5, 6-3. În acelaşi an, Halep a câştigat, în semifinale la Wimbledon, scor 6-1, 6-3, şi la Qatar Open, tot în semifinale, scor 6-3, 3-6, 6-4. Şi pe hadrd, cele două jucătoarea sunt la egalitate, scor 3-3.

Tot duminică, pe terenul 17, perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numărul 6, va da piept, în optimi, cu echipa Santiagoa Gozalez/Andres Molteni (Mexic/Argentina). Acest meci este primul de pe terenul 17 şi va începe la ora 18.00.

În a doua partidă de pe terenul 11, după o întâlnire de dublu mixt şi nu înainte de 21.30, Raluca Olaru şi ucraineanca Nadia Kicenok, cap de serie numărul 12, vor evolua, în turul al doilea, cu cuplul Andrea Petkovic / Ajla Tomljanovic (Germania/Australia).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes