USR-istul Iulian Bulai, un nou atac la adresa lui Florin Cîțu: Trebuie să plece!

USR-istul Iulian Bulai, un nou atac la adresa lui Florin Cîțu: Trebuie să plece!
USR-istul Iulian Bulai, un nou atac la adresa lui Florin Cîțu: Trebuie să plece!

Iulian Bulai, vicepreşedintele USR PLUS, lansează un nou atac la adresa premierului Florin Cîțu. Într-o postare pe Facebook, Bulai scrie că ”acest premier” trebuie să plece cât mai curând din fruntea Executivului.

”Eu sunt un munte de răbdare, dar speranțe de la acest premier nu mai am. Trebuie să plece. Astăzi. Acum”, este de părere Iulian Bulai.

După demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sătății, cei de la USR PLUS au anunțat, prin vocea vicepremierului Dan Barna, că nu îl mai susțin pe Florin Cîțu în funcția de prim-ministru.

Ba chiar, unii dintre reprezentanții USR PLUS, printre care și Iulian Bulai, l-ar prefera acum pe Ludovic Orban în funcția de prim-ministru, asta în condițiile în care, în luna decembrie, atunci când au avut loc negocierile pentru formarea guvernului, au respins categoric această variantă.

“L-am cunoscut mult mai bine pe Ludovic Orban în ultimele patru luni şi îţi dai seama de faptul că poate că noi am greşit în decembrie, când am spus fără Ludovic. Domnul Orban este un om cu o experienţă politică uriaşă. (…)

Decizia este unanimă în rândul miniştrilor USR PLUS cu privire la lipsa de încredere faţă de premierul Cîţu, dar nu există opţiunea de a ieşi de la guvernare, pur şi simplu, am primit acest mandat, mergem înainte, facem reforme, rezolvăm această criză şi guvernăm ţara”, a precizat recent Iulian Bulai.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes