USR PLUS: Am decis că nu mai putem merge mai departe cu PNL. Miniștrii USR PLUS demisionează din Guvern

Miniştrii USR PLUS demisionează din Guvernul condus de Florin Cîţu, este anunţul postat pe pagina de Facebook a USR PLUS, după o şedinţă a conducerii alianţei. Alianţa USR PLUS deţine în Guvern portofoliile Justţiei, Sănătăţii, Cercetării, Proiectelor Europene, Transporturilor şi Economiei. Postul de ministru al Justiţiei a rămas deja vacant după revocarea lui Stelian Ion.

Dan Barna: ”Miniștrii USR PLUS se retrag din Guvern. Aveți aici demisiile noatre. Mâine dimineață premierul la va avea pe birou!”. El a sosit la declaraţii în aplauzele colegilor săi, miniştri şi parlamentari.

”Am promis că vom fi un partid altfel și suntem un partid altfel. Miniștrii noștri au arătat că pot fi și altfel. Dar văzând ce s-a întâmplat azi în Parlament am decis că nu mai putem merge mai departe cu un premier care risipește resursele națiunii pentru interesul politic propriu. Demisia nostră e planul B, prin care se deschide varianta ca guvernul Cîțu vine în fața Parlamentului pentru o nouă învestitură.

Fie PNL acceptă că USR PLUS e un partener serios și responsabil și atunci mergem mai departe, fie PNL decide să funcționeze pe model USL, PSD este alături acolo de Florin Cîțu”, a mai declarat co-președintele USR PLUS Dan Barna.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

coalitie de guvernaredan barnaflorin citumotiune de cenzuraUSR PLUS
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes