Vaccinare cu sincope: La Galați, zeci de oameni au fost reprogramați pentru că nu mai erau doze de vaccin

Centrele de vaccinare ale Ministerului de Interne și-au deschis porțile pentru populația generală
Centrele de vaccinare ale Ministerului de Interne și-au deschis porțile pentru populația generală

Zeci de gălăţeni care erau programaţi, joi, pentru a primit vaccinul împotriva COVID-19 au fost reprogramaţi, pentru că se terminaseră dozele de vaccin.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Galați susțin că în cursul după-amiezii vor ajunge 500 de doze de vaccin de la Moderna şi Pfizer pentru rapel.

Coordonatorii celor mai mari două centre de vaccinare din Galaţi, de la Sala Sporturilor şi de la patinoar, au fost nevoiţi să îi reprogrameze pe oameni fiindcă nu au mai avut cu ce să-i imunizeze. 

Persoanele programate au fost anunţate telefonic, miercuri, să nu mai vină, joi, la vaccinare.

Autorităţile de sănătate publică din Galaţi speră ca situaţia să se remedieze vineri, dat fiind că s-a făcut solicitare de reînnoire a stocului de vaccinuri.

“După-amiază vine vaccinul. Astăzi, la centre s-au vaccinat doar pentru rapel, cei care au făcut prima doză cu Pfizer. Astăzi vin 500 de doze de la Moderna şi Pfizer pentru rapel”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.

De la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID, la Galaţi au fost administate peste 14.771 de seruri. 3.137 de gălăţeni au primit şi cea de-a doua doză de vaccin.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

galati nu mai sunt doze vaccin oameni reprogramati vaccinare vaccinare oprita
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes