Vasile Dîncu, ministrul Apărării, vine duminică la Insider Politic

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, vine duminică la Insider Politic. Sursa foto: Prima TV
Vasile Dîncu, ministrul Apărării, vine duminică la Insider Politic. Sursa foto: Prima TV

România, la înaintare! Situația politică din Ucraina, acțiunile Rusiei, dar și poziția fermă a NATO, pun România în gardă. Chiar președintele Klaus Iohannis declara, la sfârșitul ședinței CSAT că “trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu”.

Duminică, 30 ianuarie, de la 11.00, în studioul Insider politic vine chiar Ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Jurnalistul Sebastian Zachmann are pregătite întrebări dintre cele mai sensibile, ale căror răspunsuri sunt de mare interes pentru toți românii. De la Vasile Dîncu încercăm să aflăm, la Prima TV, ce urmărește, de fapt, Rusia și dacă e posibil ca o parte din generalii Ucrainei să fie de partea Rusiei, asemeni situației din Crimeea. În urmă cu câteva zile SUA au invitat Rusia să inspecteze scutul de la Deveselu pentru a se convinge că e defensiv. Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, va oferi răspuns la întrebarea care e pe buzele tuturor: “Va da Rusia curs acestei invitații?”

Mai mult, în vremuri în care Armata română revine în prim planul atenției publice, la Insider politic aflăm ce mai înseamnă, de fapt, armata română azi în cifre. Despre toate acestea, dar și despre alte teme politice, discutăm duminică, la Insider politic. Iar de la ora 12.00 poetul Mircea Dinescu vine in studio pentru o oră de analiză a subiectelor săptămânii.

Emisiunea “Insider Politic” poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dincu la insider politic dincu la zachmann insider politic vasile dincu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes