Vasile Zacornea, șeful Biroului Permise Iași, a fost prins băut la volan

Poliția Iași a anunțat că duminică seara polițiștii rutieri au depistat un bărbat care conducea o mașină având valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat (la testarea cu aparatul alcooltest). Acesta a fost sancționat cu amendă de 1305 lei și reținerea permisului de conducere.

Conform unor surse, este vorba despre Vasile Zacornea, șeful Biroului Permise Iași. Aceleași surse, citate de Antena 3, spun că acesta a declarat ca a băut cidru.

Poliția a fost sesizată de un instructor auto, care l-a văzut când s-a urcat în mașina instituției, ieșind de la o terasă. Raul Neneştean, instructor auto şi consilier în cadrul Primăriei Ciurea l-ar fi văzut pe comisarul Zacornea la o terasă din Dacia apoi după ce acesta s-a urcat la volan, a sunat la 112 şi l-a urmărit în trafic.

Comisarul spune că la mijloc este o răzbunare, el fiind, de fapt, pândit de către instructor.

”Aşa este la noi. Nu am nimic de ascuns, la terasă am băut cidru, nu alcool. Nu credeam că de la trei sticle de cidru voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut” a declarat Zacornea pentru Ziarul de Iași.

Comisarul Vasile Zacornea a ajuns șef la Permise Iași după ce l-a înlocuit pe Tudor Minea, care și el fusese prins băut la volan, pe 14 februarie 2014.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

șeful Biroului Permise IașiVasile Zacorneazarconea beatzarconea prins baut
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes