Vicepreședintele ADR Andrei Niculae: Milioane de români au scăpat deja de cozile de la ghișee pentru că au ales să își plătească taxele prin Ghișeul.ro și aplicația mobilă

Andrei Niculae, vicepreședintele ADR, anunță că 2 milioane de români au scăpat deja de cozile de la ghișee pentru că au ales să își plătească taxele prin Ghișeul.ro și aplicația mobilă.

”Pe lângă entuziasmul și energia ce vin la pachet cu Anul Nou, 2024 ne readuce și eternele reportaje cu cozile infinite de la ghișee.

Avem însă soluția. 2 milioane de români au scăpat deja de cozile de la ghișee pentru că au ales să își plătească taxele prin Ghișeul.ro și aplicația mobilă. Simplu, rapid, fără comision și cu 10% reducere până pe 31 martie.

Pe site găsiți un ghid în 7 pași despre cum să obții un cont și harta tuturor localităților înrolate în platformă.

În primele 3 zile ale anului, platforma de plăți a statului român a încasat taxe și impozite în valoare de peste 7 milioane de lei”, declară vicepreședintele ADR Andrei Niculae pe pagina de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andrei nicolae ghiseul.ro taxe prin ghiseul.ro vicepresedinte adr
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes