Victime ale petardelor – Un bărbat și-a pierdut un ochi. Zi plină la Ambulanță

Conform purtătorului de cuvânt al spitalului din Târgu-Jiu „au fost 12 prezentări la Unitatea de Primiri Urgențe din data de 31 decembrie, ora 20.00, până în această dimineață la ora 8.00”, relatează Digi24.

Din cauza unei petarde, un bărbat din Târgu-Jiu și-a pierdut un ochi, iar acum se află în stare gravă la spital. De asemenea, un alt bărbat are degetele de la o mână afectate din cauza exploziei unei petarde. Arsuri de la artificii s-au înregisytrat și la câțiva constănțeni.

Un bărbat de 37 de ani, căruia o petardă i-au distrus ochiul, a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean din Târgu-Jiu și a fost transferat la Spitalul din Craiova.

Tot în noaptea de Revelion, un alt bărbat, de 64 de ani, are degetele de la o mână afectate din cauza exploziei unei petarde. Cel mai probabil, victima va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

În Constanţa, trei persoane, printre care un copil de trei ani, au ajuns cu diverse arsuri la spital, în noaptea de Revelion, din cauza petardelor, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În București, aproape 500 de persoane au solicitat ajutorul echipajelor de la Serviciul de Ambulanță, în noaptea de Revelion, dintre care 367 au fost urgențe de cod roșu și galben.

„A fost ca o noapte obișnuită, nu ca o noapte de Revelion. Este o scădere cu 10% a numărului total de solicitări față de anul trecut”, a anunțat, sâmbătă, dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București Ilfov (SABIF).

Conform sursei citate, 113 persoane au chemat Ambulanța pentru că aveau nevoie de consult la domiciliu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

apeluri 112 noaptea de revelion petarde de revelion victime ale petardelor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes