Victor Ponta face mișto de PSD și ”dinozaurizarea” de la alegerile locale: ”La 30 de ani după ce ai fost prim ministru, ajungi consilier”

Victor Ponta a fost la Constanța pentru lansarea candidaților Pro România la alegerile locale, acolo unde, susține el: ”Am rămas doar noi ca alternativă la dinozaurizarea județului”.

El s-a lăsat fotografiat între deputatul Mircea Dobrea, candidatul Pro Românai la primăria Constanța, și Răzvan Filipescu, fostul șef al Autorității Naționale pentru Turism, candidat la șefia CJC, cei doi fiind mai tineri decât Victor Ponta.

”Imaginea cu Răzvan Filipescu și Mircea Dobre lângă mine o voi folosi ca să o pun lângă imaginea cu doamna Firea între Mitică de la Ligă și Petre Roman. Candidatura domnului Petre Roman îmi dă speranța că în 2045 o să am și eu unde să candidez și o să fiul locul 1 pe listă la PSD. Că la ei, la 30 de ani după ce ai fost prim ministru, ajungi consilier”, a declarat liderul Pro România.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dinozaurizarea alegerilorponta face misto de psdpro romania candidativictor ponta candidati
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes