Eveniment

VIDEO – Bătaie la o mănăstire de măicuțe. Doi bărbați au ajuns la spital

Bătaie la o mănăstire de măicuțe. Doi bărbați au ajuns la spital. foto: captură video
Bătaie la o mănăstire de măicuțe. Doi bărbați au ajuns la spital. foto: captură video

Poliţişti din Petroșani au început cercetările după ce doi bărbați, în vârstă de 36 și 47 de ani,  ar fi tulburat slujba religioasă care a avut loc, duminică, la Mănăstirea Jieţ, de pe raza oraşului Petrila. Indivizii au fost scoși cu forța din lăcaşul de cult de către enoriaşi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Fapta a fost reclamată poliţiştilor din Petrila de către stareţa mănăstirii din Valea Jiului, care a relatat că bărbaţii ar fi avut divergenţe cu călugăriţele de acolo, iar oamenii care se aflau la slujbă au încercat să-i calmeze pe cei doi, cerându-le să facă linişte. Bărbaţii au adresat însă injurii personalului mănăstirii, fapt care i-a determinat pe enoriaşi să-i scoată cu forţa din spaţiul acesteia.

Enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi, întrucât, până la sosirea echipajului de poliţie, aceştia au plecat de la faţa locului, iar călugării nu le cunoşteau identitatea. După ceva timp, poliţiştii au fost sesizaţi de către medicii de la Spitalul de Urgenţă Petroşani cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni.

Cei doi au relatat faptul că ar fi fost agresaţi de către enoriaşii participanţi la slujba de la mănăstirea situată pe raza oraşului Petrila. În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, a mai arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

VIDEO

Astăzi la mănăstirea la mănăstirea Jiet jud Hunedoara

تم النشر بواسطة ‏‎Andrei Robert‎‏ في الأحد، ٢٤ مايو ٢٠٢٠

Mai mult decât atât, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la circumstanţele în care a avut loc slujba religioasă, urmând să se stabilească dacă au fost încălcate prevederile legale privind săvârşirea acesteia în perioada instituirii stării de alertă.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Tragedie! O fetiță de 6 ani a căzut din telescaun, la Bușteni. A fost solicitat un elicopter

Daniela Arnăutu

ÎPS Teodosie a cerut Sfântului Sinod înfiinţarea Mitropoliei Tomisului

Daniela Arnăutu

ÎPS Teodosie, în ciuda faptului că a murit un bebeluș, este ferm în privința ritualului de botez: Dacă este o rânduială de două mii de ani, aceea rămâne valabilă

Daniela Arnăutu

Directorul Metrorex și-a dat demisia

Daniela Arnăutu

Plan roşu de intervenţie în Giurgiu – Două persoane au murit şi şapte au fost rănite. Accident la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală

Mihnea Tudor

Tânăr polițist de la rutieră, mort într-un accident de motocicletă în fața Parlamentului

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »