VIDEO – Bătaie la o mănăstire de măicuțe. Doi bărbați au ajuns la spital

Bătaie la o mănăstire de măicuțe. Doi bărbați au ajuns la spital. foto: captură video
Bătaie la o mănăstire de măicuțe. Doi bărbați au ajuns la spital. foto: captură video

Poliţişti din Petroșani au început cercetările după ce doi bărbați, în vârstă de 36 și 47 de ani,  ar fi tulburat slujba religioasă care a avut loc, duminică, la Mănăstirea Jieţ, de pe raza oraşului Petrila. Indivizii au fost scoși cu forța din lăcaşul de cult de către enoriaşi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Fapta a fost reclamată poliţiştilor din Petrila de către stareţa mănăstirii din Valea Jiului, care a relatat că bărbaţii ar fi avut divergenţe cu călugăriţele de acolo, iar oamenii care se aflau la slujbă au încercat să-i calmeze pe cei doi, cerându-le să facă linişte. Bărbaţii au adresat însă injurii personalului mănăstirii, fapt care i-a determinat pe enoriaşi să-i scoată cu forţa din spaţiul acesteia.

Enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi, întrucât, până la sosirea echipajului de poliţie, aceştia au plecat de la faţa locului, iar călugării nu le cunoşteau identitatea. După ceva timp, poliţiştii au fost sesizaţi de către medicii de la Spitalul de Urgenţă Petroşani cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni.

Cei doi au relatat faptul că ar fi fost agresaţi de către enoriaşii participanţi la slujba de la mănăstirea situată pe raza oraşului Petrila. În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, a mai arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

VIDEO

https://www.facebook.com/andrei.robert.756/videos/10216778149989973/

Mai mult decât atât, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la circumstanţele în care a avut loc slujba religioasă, urmând să se stabilească dacă au fost încălcate prevederile legale privind săvârşirea acesteia în perioada instituirii stării de alertă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bataia la manastirebataie petrilamanastirea jiet
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes