VIDEO – Cum arată o captură de mii de pastile Ecstasy descoperite de polițiști

VIDEO - Cum arată o captură de mii de pastile Ecstasy descoperite de polițiști
VIDEO - Cum arată o captură de mii de pastile Ecstasy descoperite de polițiști

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, în care, un bărbat a fost reținut, se arată într-un comunicat de presă primit la redacție.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui bărbat, de 53 de ani, după ce acesta a fost surprins în flagrant delict ieri, 8 iunie, în Iași, în timp ce ar fi efectuat o tranzacție cu droguri de mare risc.

VIDEO Captură pastile Ecstasy

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat 1.375 de comprimate de MDMA ecstasy, 15 grame de fragmente de comprimate MDMA ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere și fragmente de comprimate de MDMA ecstasy și un telefon mobil.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca astăzi, 9 iunie, acesta să fie prezentat Tribunalului Iași.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și jandarmi din Iași.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

captura droguri iasiCaptura pastile Ecstasyecstasytrafic de droguri
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes