VIDEO Darren Cahill: Halep a trăit 18 luni de tortură

Daren Cahiil despre Simona Halep
Daren Cahiil despre Simona Halep

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a declarat că românca nu ar lua niciodată cu bună ştiinţă o substanţă interzisă, el adăugând că fostul număr 1 mondial a trecut prin “18 luni de tortură”, informează Sky Sports.

“Din punctul meu de vedere au fost 18 luni de tortură. Întotdeauna am crezut în ea. Am crezut întotdeauna că nu ar fi luat niciodată în mod deliberat sau cu bună ştiinţă ceva greşit sau interzis. Acest lucru s-a dovedit atunci când au mers la TAS [Tribunalul de Arbitraj Sportiv] şi adevărul a ieşit la iveală, aşa că ştiu că a trecut printr-un moment greu şi o perioadă grea de 18 luni şi sunt super mândru de modul în care s-a descurcat şi de felul în care s-a purtat în toată această perioadă. Aş fi foarte fericit să o văd jucând la Miami. Abia aştept să o văd săptămâna viitoare”.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, în septembrie 2023, pentru încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Săptămâna trecută, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea lui Halep la nouă luni.

Fostul lider WTA revine în competiţii la Miami Open, turneu pentru care a primit wild card.

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daren cahilldaren cahill despre simona haleprevenire simona halepsimona haleptortura halep
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes