VIDEO emoționant – Pui de urs salvat dintr-un puț ADÂNC, în care a căzut

VIDEO emoționant - Pui de urs salvat dintr-un puț ADÂNC, în care a căzut
VIDEO emoționant - Pui de urs salvat dintr-un puț ADÂNC, în care a căzut

Un pui de urs a fost salvat, miercuri, dintr-o fântână aflată într-o zonă împădurită din localitatea brașoveană Teliu. Jandarmii au fost alertați marți seară, dar din cauza faptului că puțul era foarte adânc și ursoaica era în apropiere.

S-a decis ca operațiunea să fie executată miercuri dimineață.

VIDEO

https://www.facebook.com/jandarmeriabrasov.ro/videos/265046201416389/?eid=ARCGKT-d6m55-lN_YwVNiwkqIXDbFiyHi9QAK4eulqv5KTBtkfqdEKO26iSa1HsrnXNW1r38HAI6hHaG

Puiul de urs a fost eliberat și s-a retras în pădure. Ca să-l elibereze, jandarmii sosiți la fața locului au introdus o scară, în interiorul fântânii, pe care animalul s-a putut cățăra. Intervenția a durat aproximativ o oră, timp în care s-au folosit mijloacele acustice de pe autospeciala de jandarmerie, pentru a ține la distanță ursoaica.

Misiunea a fost îndeplinită împreună cu un echipaj DMPA (Direcția pentru Monitorizarea și Protecția a Animalelor), care a avut în componență și medic veterinar, scriu jandarmii brașoveni, pe pagina de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

pui de urspui de urs salvatsalvare urs jandarmisalvat din fantana
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes