VIDEO – În ciuda tragediei din țara lor, ucrainenii nu-și pierd simțul umorului! ”Test-drive” cu un tanc capturat de la ruși

”Test-drive” cu un tanc capturat de la ruși. Sursa foto: captura Twitter
”Test-drive” cu un tanc capturat de la ruși. Sursa foto: captura Twitter

Încă un tanc rusesc a fost capturat de voluntarii ucraineni, aceștia scoțându-l la un „test drive” pe câmp, conform unui clip de pe rețelele de socializare.

Înregistrarea a fost distribuită inclusiv de Olexander Scherba, ambasadorul Ucrainei la Viena, acesta notând că ucrainenii continuă să deturneze tancuri ale „celei mai formidabile armate din lume”. Acesta s-a întrebat dacă nu cumva acțiunea ar trebui numită ”tankjacking”…

Unii ucraineni afirmă pe Twitter că tancul ar fi fost capturat de membri ai unității teritoriale de voluntari din regiunea Harkov, în timp ce alții vorbesc din nou de „fermieri”, însă această informație nu a fost confirmată independent.

În urmă cu o zi pe platformele social media s-au viralizat alte imagini în care fermieri ucraineni pot fi văzuți tractând un sistem antiaerian de rachete rusesc Tor-M2, care costă 25 de milioane de dolari.

Unii utilizatori ai Twitter au glumit că fermierii ucraineni se pregătesc pentru sezonul de semănat.

Imagini distribuite săptămâna trecută arată de asemenea un tanc rusesc capturat de romii din Ucraina în satul Lyubimovka din regiunea Herson din sudul Ucrainei.

VIDEO La plimbare cu tancul pe câmp

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

la plimbare cu tancul razboi ucraina tanc captura tankjacking test drive uceaina
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes