VIDEO Loredana a lansat single-ul “Roata”

Loredana - Roata (Official Video)
Loredana - Roata (Official Video)

Loredana a lansat single-ul “Roata”, o melodie care promite să-i transporte pe ascultători într-un tărâm mistic.

“Roata este un cântec despre ciclul vieţii, despre viaţă şi moarte, despre lumina vie care purifică şi readuce viata în ciuda tuturor obstacolelor. E despre speranţă, credinţă şi dăruire! E o alegorie a vieţii care întotdeauna va învinge!”, a declarat Loredana.

Cântecul este compus  de Loredana şi Cristi Pascu, pe versurile unui tânăr poet craiovean Costi Romulus Preda, iar videoclipul este regizat de Gabriel Ciolpan.

“Roata” este primul single produs şi lansat de noua casa de producţie a Loredanei – Loriwood.

Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri şi stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susţinut cu virtuozitate de artiştii talentaţi din banda Agurida.

VIDEO Loredana – Roata (Official Video)

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

casa de productie loriwoodloredana - roataloredana grozaloriwoodmelodia roatapiesa roata
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes