VIDEO – Şefa Agenţiei Medicamentului din Danemarca a LEȘINAT, în conferinţa în care a fost anunţată oprirea vaccinării cu AstraZeneca

VIDEO - Şefa Agenţiei Medicamentului din Danemarca a LEȘINAT, în conferinţa în care a fost anunţată oprirea vaccinărilor cu AstraZeneca
VIDEO - Şefa Agenţiei Medicamentului din Danemarca a LEȘINAT, în conferinţa în care a fost anunţată oprirea vaccinărilor cu AstraZeneca

În timpul conferinţei de presă în care oficiali danezi au anunţat că renunţă la vaccinarea cu AstraZeneca, s-a petrecut un incident mai puțin obișnuit.

Tanja Erichsen, şefa Agenţiei Medicamentului din Danemarca, a leşinat şi a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de podeaua acoperită cu mochetă. Erichsen s-a prăbuşit în timp ce, alături, vorbea şeful Institutului de Sănătate, Soren Brostrom.

Acesta i-a acordat, de altfel, primul ajutor. Brostrom, împreună cu alte persoane aflate în sală au întors-o pe femeie astfel încât să stea lateral, şi nu pe spate.

Erichsen a fost transportată la spital.

VIDEO Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

La scurt timp, pe contul de Twitter al Agenţiei daneze a Medicamentului a apărut ulterior informaţia că femeia şi-a revenit de pe urma incidentului.

Danemarca a devenit prima ţară din Europa care renunţă la vaccinul produs de AstraZeneca. 2,4 milioane de doze din acest ser vor fi retrase fără notificare prealabilă.

Danematrca este o ţară cu o populaţie mai mică de 6 milioane de oameni, iar autorităţile au reuşit să vaccineze 1 milion de persoane, dintre care 150.000 de mii cu AstraZeneca.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

agentia medicamentului danemarca astrazeneca femeie lesin lesin danemarca lesin in direct
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes