Guvern

Violeta Alexandru a pus gând rău şefilor instituţiilor din subordine


Ministrul Muncii Violeta Alexandru a afirmat sâmbătă că speră să nu îi vadă în campania electorală pe niciunul dintre şefii instituţiilor pe care le coordonează deoarece aceştia sunt funcţionari cu rang de conducere şi trebuie să fie la treabă.

„Sunt destule ca să rămân la fel de atentă cum am început să fiu de la începutul acestui an, încă lucrurile nu sunt puse la punct. La Piatra Neamţ nu e o Casă în care să am cele mai mari probleme în privinţa arhivei, sunt altele. Lucrurile încă nu sunt puse la punct, le vom pune, într-o mare parte dintre acestea la solicitarea mea preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice a şi început să lucreze cu fiecare în parte şi lucrurile se pun la punct”, a declarat Violeta Alexandru sâmbătă seara la România Tv, întrebată dacă sunt mai multe situaţii în ţară ca cea de la Casa de Pensii din Piatra Neamţ, unde ministrul a spus că a găsit un dezastru.

Ea a mai afirmat, conform news.ro, că speră ca şefii instituţiilor pe care le coordonează să nu se implice în campania electorală.

”Ce văd însă este un dezinteres al şefilor şi sper să nu îi văd în campania electorală. Le spun foarte clar, sper să nu îi văd în campanie electorală pe niciunul din şefii instituţiilor pe care le coordonez. Indiferent de ce parte sunt, sunt funcţionari cu rang de conducere şi trebuie să fie la treabă”, a mai completat ministrul Muncii.

Alte știri de interes

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Orban, prima reacție despre înregistrarea cu Nicuşor Dan, despre demolarea unei construcţii a unui om de afaceri

Saghin Cristian

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Noi măsuri privind alegerile locale Arafat: Va exista un ordin comun cu reguli în secţiile de vot

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Orban: Vom prelungi starea de alertă şi discutăm nişte măsuri să mai reducem din restricţii

Gloria Pascu

Cât costă alegerile parlamentare din decembrie? Guvernul a fixat suma

Mihnea Tudor

Prelungirea stării de alertă se amână. Orban: Avem aviz? N-avem. Amânăm

Mihnea Tudor

Raluca Turcan: Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle, Summer Well vor fi sprijinite de Guvern

Mihnea Tudor

Tătaru, despre vaccinul anti-COVID-19: Se preconiza ca în decembrie să vină prima tranşă şi în ianuarie să putem face primele vaccinuri

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »