Violeta Alexandru îl ”mitraliază” pe Florin Cîțu: Aveam opțiune politică. Ai distrus-o!

Deputatul PNL Violeta Alexandru susține că șeful său de partid, Florin Cîțu, este ”maestru în fuga de răspundere” și că se face de râs prin alianța cu PSD, preconizată pentru susținerea Cabinetului Ciucă.

Ea a postat considerentele sale despre Florin Câțu pe pagina sa de socializare:

”Ce-o fi așa greu la bărbații cărora le plac funcțiile să își asume? Poate nu își dau seama dar când împingi lucrurile într-o direcție, există consecințe. Asumare se face și la bine dar mai ales când este dificil, incomod. Am văzut-o și în campania noastră internă. Avem în PNL bărbați care sunt maeștri în fuga de răspundere. Îți dau, funcție de evoluția lucrurilor și de avantajul pe care îl au, ce răspuns vrei. Nu cred că își dau seama că așa cum se comportă ajung, de fapt, să fie folosiți, nu respectați. Întotdeauna asumarea este mai grea dar mai sănătoasă.

Florin, PNL – al cărui președinte ești – a ajuns să ceară susținerea PSD în parlament. 3 luni, 6 luni, 3 ani – cât o fi, dar aici suntem. Vei rămâne în istorie ca Președintele PNL care – după alegerile în care ai spus că PSD este cel mai mare dușman al țării și al PNL – a dus sau a girat ca partidul să ajungă fix la cheremul PSD. Că nu se poate altfel, dacă vrei să treacă guvernul, după ce ai dat cu bâta în USR. Începusei de la București – se vedea pentru cine a dorit să vadă. Spre deosebire de orice alt moment din trecut, acum chiar aveam alternativa alianței cu USR; aveam opțiune politică. Ai distrus-o.

Ce atitudine de om asumat este aceasta în care te scuzi că nu vrea Ciolacu să te vadă și, ca atare, tu nu ai nicio legătură cu ceea ce se discută acum la nivel politic? Te faci de râs. Cine te crede? De ce mai ești președinte de partid?

Puțin mai mult curaj, domnilor! Oamenii nu urmează “lideri” fricoși, preocupați în exces de propria imagine. Îi preferă pe cei cu ale căror decizii nu sunt întotdeauna de acord dar despre care știu că sunt, în orice situație, oameni asumați”, scrie Violeta Alexandru, duminică, pe facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta pnl psd florin citu fuga de raspundere violeta alexandru
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes