Violeta Alexandru, în centrul unui scandal cu pensionari: Gabriel Mutu se folosește de dramele oamenilor – VIDEO

Conferința de presă a ministrului Muncii, Violeta Alexandru a fost întreruptă de strigătele unor pensionari care cereau vehement mărirea pensiilor. Unul dintre bărbați a amenințat chiar că se sinucide. În replică, ministrul a susținut că toată situația a fost orchestrată de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

VIDEO

Ministrul Muncii Violeta Alexandru le-a cerut pensionarilor veniți la întâlnire să nu se lase manipulați de PSD:

”Noi putem să vorbim separat. Cu siguranță, am să vă dau orice răspuns aveți nevoie din partea mea, însă nu vă lăsați folosit de PSD pentru că își bate joc de dvs. Uitați-vă la oameni care vă vorbesc cu responsabilitate. Nu vă lăsați folosit și manipulat, nu asta e soluția.”, i-a spus Violeta Alexandru pensionarului revoltat.

Ministrul a declarat că va vorbi separat cu persoana în cauză și a susținut că se aștepta să se întâmple astfel de scandaluri:

Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă. În realitate, îi manipulează, se folosește de necazurile lor pentru interese de parti. Mă aștept să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în sectorul 6. De aceea, au confiscat Bucureștiul.

Pensionarul a amenințat că se sinucide și i-a huiduit pe ministrul Muncii și colegii săi, aflați la o conferință de presă în cartierul Militari.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marire pensii scandal conferinta de pres scandal pensionari violeta alexandru
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes